Engler i en hvileløs hverdag


Det har vært en lang småtøff dag. En smule sliten i hodet av altfor mye grubling over Tingenes Tilstand som man visstnok ikke skal klare forstå og med svulsten med det passende navnet "Dunderklumpen" på toppen av det hele.

Å vagge i skilpaddefart når jeg endelig klarer komme meg ut med en mage struttende som om man var 8 mnd på vei og svare på folks livlige fantasi ved å bare peke på den når di pjåsser i vei om hjernesvulst tar litt av lurven ut av meg.

( Svulsten er i eggstokkene ... IKKE I SKALLEN )

Godt på vei ned for telling fikk man dagens post og da smalt strikken av hos denne damen.

Snørr og tårer i uskjønn forening, men så glad og takknemlig.

Tusen tusen hjertelig takk Liv for vakkert skrevet kort og nydelig laget brikke til kaffekoppen min. Den er allerede på plass under koppen ved side av god stolen min.

Tusen tusen hjertelig takk K. Johannessen i Eidsberg for det vakre brevet og di nydelige strømpene. Di skal være med til Tromsø UNN 5 November når jeg skal opereres ( om ikke min datter Ariel stjeler di ifra meg )

Fru Soleng Design på Facebook


Mitt Navnesmykke ... Personlige Julegaver

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Fru Soleng

Fru Soleng

45, Vågan

Lykkelige innehaver av en liten koselig garnbutikk i Svolvær , Lofoten. Utgitt flere strikkebøker og Strikkekalendere med egen design. Storkoser meg sammen med over 6200 strikkeglade i FB gruppen min : Fru Soleng Design Hjertelig velkommen som medlem der sammen med oss. www.frusoleng.com

Kategorier

Arkiv

hits