Hold i torsken !!!

 

Det er di morgener man hører alarmen gå av i det fjerne og man må ta seg kraftig sammen for å ikke slenge vekkerklokken i veggen, snu ryggen til og sove videre, men akk ... man sliter seg ut av den varme dynen sitt ansvar bevisst på husleien som nå jaggu kreves inn og at den fikser man ikke ved å bli liggende. Guggen form eller ikke ... På med tøflene og på jobb.

I det jeg kommer ut av soverommet kan jeg se rett på Dronning Bella ( Maine Coon katt ) som sitter på stolryggen og nistirrer arrogant på meg. Det burde ha ringt noen varselbjeller i skallen hos meg da jeg ett sekund synes at det så ut som at hun lo av meg.

Å koble lukt til handling er en prosess som jeg nå har oppdaget tar altfor mange sekunder å få kontroll på.

I det jeg åpner glassdøren inn til stuen hvor varmepumpen har stått på hele natten og dermed bidratt til å forsterke lukten rekker jeg kun registrere den som umiddelbart river i nesen og i neste øyeblikk sklir jeg rundt på parketten som en ishockey spiller.

Jeg prøver i panikken klamre meg fast til det jeg sklir mot og treffer pianoet. Di akkordene jeg slo ville fått veslas pianolærer til å riste på hodet og Jerry Lee Lewis til å gråte av ren misunnelse. Katteskinnet derimot skvatt opp, reiv med seg lysestaker og twistskålen før hun klokelig gjemte seg bak sofaen.

Jeg som fornøyd konkluderte med Hvor snill og dyrevennlig jeg er som ikke slapp henne ut i regnet i går kveld sliter nå med lysten til å få henne utstoppet og montert på plakett over ovnen.

Å begynne en ny dag med å skli rundt i våt kattemøkk før man har fått dagens første kaffekopp er definitivt ikke å anbefale og resten av dagen får jeg prøve om reklamens makt er så sterk at jeg roer ned med å ... Holde i torsken

FACEBOOK MED STRIKKEDESIGN m.m FRU SOLENG DESIGN

 

3 kommentarer

maristaveland

30.10.2015 kl.09:41

Veldig flott blogg du har ! Ha en fin fredag :-)

Asgeir

30.10.2015 kl.13:43

Fint !

Kristine T. Davidsen

30.10.2015 kl.23:40

No fikk eg meg en god latter.... 😂😂😂😂

Unskyld, men jeg så det for meg og klarte ikke la være..... 😂😂😂😂

Skriv en ny kommentar

Fru Soleng

Fru Soleng

45, Vågan

Lykkelige innehaver av en liten koselig garnbutikk i Svolvær , Lofoten. Utgitt flere strikkebøker og Strikkekalendere med egen design. Storkoser meg sammen med over 6300 strikkeglade i FB gruppen min : Fru Soleng Design Hjertelig velkommen som medlem der sammen med oss. www.frusoleng.com

Kategorier

Arkiv

hits